utorok 19. februára 2013

Urban Decay: Naked Palette

Ahojte!
Už dlhšiu dobu sa chystám predstaviť vám a hlavne sa pochváliť :) že som hrdou majiteľkou Naked paletky od Urban Decay! V dnešnom článku vám popíšem, aká paletka je, ako sa mi s ňou pracuje, aké odtiene a kvality  v sebe skrýva...
Paletka si ma získala už dávno predtým ako sme sa mohli spoznať osobne, farebná škála odtieňov je nádherná zahŕňa v sebe aj matné aj perleťové, cez jemné až po tmavé odtiene. Naozaj sa v nej nájde každý, kto má rád jemné nenápadne nahé líčenie. Medzi milovníčky a vyznávačky takéhoto štýlu patrím aj ja. Vždy som inklinovala k prírodným odtieňom, sem tam som zabrdla do výraznejších zemitých tónov, cez bronzovú, šedo-tmavú, ale predovšetkým akákoľvek kombinácia hnedých odtieňov, to je moje :) Paletka to všetko v sebe skrýva a ponúka. 
Paletka má krásne tmavo-hnedé semišové puzdro, ktoré zdobí zlatý názov paletky  Urban Decay NAKED. Okrem 12-tich naked odtieňov skrýva aj štetec na líčenie očí. Na otváracej časti paletky je z vnútornej strany vsadené efektné zrkadielko, ktoré síce ja moc nepoužívam. Podobne ako štetec, ktorý je síce super, príjemne sa s ním manipuluje, tiene sa s ním aplikujú veľmi dobre, avšak čo s jedným štetcom.. Používam ho pri líčení sporadicky, keď mi príde pod ruku, ale viac-menej ho nevyhľadávam. Štetec má krásny metalický vzhľad a jeho rúčku je zdobí názov Urban Decay.


Paletka ako som už spomínala obsahuje 12 krásnych odtieňov, medzi ktorými si každá prídeme na svoje. Máte chuť na jemné perleťové líčenie, nech sa páči. Chcete svoje očí zvýrazniť dymovým líčením, Naked paletka vám to umožní. Vďaka širokej palete odtieňov vám paletka umožní neskutočné množstvo kombinácií a líčení, ktoré vás nikdy neomrzia. Práve také pocity vo fáze zamilovanosti totiž momentálne prežívam :)


Tiene majú skvelú super konzistenciu a vynikajúcu pigmentáciu, aj bez použitia bázy pod očné tiene, vydržia veľmi veľa, však bodaj by aj nie, keď cena by v tomto prípade mala minimálne trojnásobne odpovedať kvalite a nielen značke :) S tieňmi sa dá veľmi skvele vyhrať, aj pre mňa viac menej začiatočníčku je líčenie s nimi a hlavne krásny efekt líčenia naozaj ľahko dosiahnuteľný. Tiene sa veľmi dobre zmiešavajú a tieňujú navzájom, krásne spolu ladia, ale tak tomu sa ani čudovať nedá, keď sú tak krásne príbuzné a pritom rozdielne:) Paletka je veľmi vhodná na denné ako aj večerné, jemné, či výrazné líčenie.

Prehľad odtieňov Urban Decay Naked Palette
Virgin - krásny telovo-strieborný perleťový odtieň, veľmi vhodný odtieň  pod obočie na rozžiarenie líčenie.
Sin - super ružovo-strieborný perleťový odtieň, krásne rozžiari oči svojimi trblietkami, tiež vhodný na rozžiarenie.
Naked - matný telový odtieň. 
Sidecar - metalovo-hnedý perleťový odtieň, veľmi vhodný na dymové líčenie.
Buck - matný odtieň tmavo-hnedej, celkom dosť podobný odtieňu Naked, len o čosi tmavší.
Half Baked - prenádherný zlatavý perleťový tieň.

Smog - krásny medený perleťový odtieň so zlatým odleskom.
Darkhorse - kovovo-hnedastý odtieň s jemným nádychom perlete, super na dymové líčenie.
Toasted - veľmi jemná perleťová hnedá s nádychom ružového odtieňa.
Hustle - fialovo-hnedý perleťový odtieň so slušnou dávkou trblete.
Creep - perleťový odtieň - šedotmavo-čierny matný odtieň, ktorý v sebe skrýva nádych strieborného odlesku.
Gunmetal - perleťový odtieň modro-šedo- striebornej farby.
Všetky tri odtiene sú vhodné na dymové líčenie.

***
Paletka je vhodná ako na denné, tak aj výraznejšie večerné líčenie. Nič s ňou nepokazíte, ja osobne som sa v nej veľmi našla, pretože takéto prírodne a zemité odtiene najviac vystihujú moju povahu a charakter a cítim sa veľmi prirodzene, keď som s paletkou nalíčená.


Postup líčenia očí v krátkosti:
Na celé viečko naniesla bázu pod očné tiene a začala som s aplikovaním tieňov. Nalíčenie mi postačila paletka Urban Decay Naked - odtieň Half Baked som naniesla do vnútorného kútika a smerom k vonkajšiemu kútiku som aplikovala odtieň Smog. Do prechodu oboch odtieňov som naniesla ešte odtieň Toasted. Pod obočie som naniesla ešte odtieň Virgin. Obočie som si zvýraznila odtieňom Buck, taktiež z paletky Naked. 


Podľahli ste aj vy čaru Naked paletky? Vlastníte tu svoju alebo stále čakáte na splnenie svojho sna? 

8 komentárov:

  1. všetky tiene sú tak krásne ♥♥ chcieť toto ♥♥

    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. môžem sa spýtať odkiaľ si paletku objednala? :) Keďže aj ja už po nej slintám :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. závidím! ale v dobrom :) mňa trošku dosť odrádza cena :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. uuzasne!! :))
    uz aby som aj ja mala podobnu
    http://motivaciadna.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie xoxoxox
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak po tejto paletke mi už dlho srdiečko piští :P
    Normálne ti závidím(ale v dobrom) :)

    Pozývam ťa na moju Kallos giweaway: http://lifelovezaza.blogspot.sk/2013/02/1giweaway.html

    OdpovedaťOdstrániť