pondelok 25. februára 2013

Rimmel: Lasting Finish by Kate

Ahojky!
Nejako začínam prichádzať na chuť rúžom. V čom to je? Stáva sa zo mňa nebodaj žena ?!:) Vždy som si myslela, že rúže sú pre ženy a lesky pre dievčatá, ja som niekde uprostred, aspoň sa tak cítim, vždy mi tipovali menej a sama sa na svoj vek ani necítim... Keď som pred nejakým časom robila Lipstick tag, čosi sa vo mne muselo zlomiť, objednala som si rúž z Avonu, kúpila rúž z drogérky a tak dále..nejako sa mi začínajú množiť :)
Dnes vám prinášam recenziu na dva z nich, konkrétne rúže Lasting Finish by Kate od Rimmelu. Tieto rúže sú v predaji už cca nejaký ten rôčik. Navrhla ich samotná Kate Moss - ikona Rimmel kozmetiky. 
Rúže Lasting Finish by Kate
Kolekcia rúžov, ktoré pre Rimmel navrhla Kate v sebe zahŕňa pestrú paletu 10 odtieňov. Od jemných nude až po výrazné červené. Krémová textúra je veľmi jemná a zaručuje jednoduché nanášanie. Farba ľahko priľne k perám a zostáva intenzíva cca 2 hodiny, ak papáte alebo pijete, intenzita sa samozrejme znižuje. Rúže sú obohatené o čierne diamanty, ktoré zaručujú intenzívnu a žiarivú farbu. 
Balenie rúžu spočíva v elegantnom matnom čiernom puzdre, ktoré reprezentuje rock`n`rollový štýl. Vrchnáčik zdobí zhora Rimmel korunka a podpis navrhovateľky Kate.
Lasting Finish by Kate - 003 True Nude
003 True Nude na perách
Výhody
* jemné krémové zloženie,
* hydratuje pery,
* neobsahuje perleť ani trblietky, čo veľmi oceňujem, pretože po čase keď prestáva byť intenzívny nezostane po ňom na perách neželená pliaga :)
* široký výber odtieňov.

Nevýhody:
* výdrž - síce si nepotrpím, a ani si nemyslím, že by niektoré rúže vydržali na perách až 8 hodín, ale nesplnil, čo sa o ňom píše.

Gramáž: 4g.
Cena: 4,59 € - momentálne však v akcii DM Drogerie za 2,35 €.
Lasting Finish by Kate - 006 Dolly Pink
006 Dolly Pink na perách
Máte už svoj rúž od Kate Moss aj vy alebo stále odolávate ich čaru? Uprednostňujete skôr nude odtiene alebo volíte výraznú farbu vašich pier. Ja som skôr nenápadná a vsádzam na nude.

13 komentárov:

  1. tak ten druhý vyzerá ako dobre! :) chystám sa kúpiť si nejaký odtieň,lebo ich všade vychvaľujú:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj maju preco...ako keby neviem aky je to ruz, ja by som ho vobec neradila medzi rimmelacke, uplne vidiet v tom tu spolupracu s kate alebo neviem proste su ine, hlavne nie perletove ako doteraz vsetky boli, ovela jemnejsia konzistencia ako ich ostatne ruze dokonca aj oproti Hydra Renew

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mam dva odtiene, ten prvy čo maš aj ty 03 a ešte mam syto červeny 01 :o) som snimi velmi spookojna, určite chcem zbierku rozširit o viac kuskov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oba sú super a ten prvý vyzerá veľmi pekne a prirodzene, už dlhšie taký hľadám :)

    THBoxes.com GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vidis a to ja som pouzivala ruze ked som mala nast, vlastne vtedy lesky ani neboli, alebo sa nepamatam a teraz momentalne ruze nenosim, mam pocit ze mojmu muzovi sa taketo veci ani moc nepaci, ozak nevies nazor inych chlapov na ruze?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jani...co tam po inych ked mas svojho :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. :D ved to je jasne ze iny chlap ma nezaujima, len ma zaujima nazor, ze ci chlap si na zene nieco take vsima, ci si este nezistovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já Kate ještě nemám, moc se mi nelíbí ty odstíny, přijdou mi hodně obyčejné, tak jsem si nikdy nevybrala :D Samotnou mě to moc štve, protože si tu rtěnku přeju :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. V dm je akcia? Tak to hneď skočím do Trenčína do laugaricia. Chcela by som nejakú ružovú ako má Dara Rollins vo videoklipe Nebo peklo raj :3 inak skvelá recenzia! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ta pink teda vypadá spíš jako orange :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Môjmu priateľovi sa veľmi rúže páčia :-) Ja som zatiaľ spokojná asi zo všetkými z Avonu...no na tie od Rimmel som čítala samé chvály...tak rozmýšľam nad ich kúpou
    http://lifeismystyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť