nedeľa 3. februára 2013

Lipstick Tag

Ahojky!
Pred nejakým časom som videla na blogu viacstylu zaujímavý Lipstick Tag. Poňúrila som preto svoje všetky tajné aj netajné skrýše, vačky či bočné vrecká na kabelkách a našla kopec produktov určených práve na pery. Mám dojem, že čosi chýba, ale neviem kde by som už mala hľadať :)

Máš radšej rúže, balzamy na pery alebo lesky? 
Priznám sa najradšej mám balzamy, potom lesky a až nakoniec rúže. Rada nakupujem do zásoby, ako môžete vidieť aj na fotke :) Najradšej mám asi také tie vytláčacie, potom vysúvacie a úplne najneradšej mám tie typy produktov, kde musím pchať prsty. 
Obľubujem rôzne typy takých tých pomôcok na všetko ako je hojivý zázrak od Oriflamu alebo pleťový balzam Le Chaton.


Koľko máš doma rúžov? 
Doma som našla 6 rúžov. Priznám sa toto číslo ma celkom aj prekvapilo. Čo ma prekvalilo bolo aj zistenie, že dva z nich sú rovnaké :) Rúže naozaj veľmi nemusím, tie čo som doma našla som si nekupovala, nejako sa ku mne dostali samé. Z tých čo vidíte na fotke mám rada tie krajné zprava od Essence hlavne 53 All about Cupcake.


Koľko máš doma leskov na pery? 
Leskov som doma našla už viacej, medzi nimi teda moje obľúbené balenie vytláčacie, ale aj klasické s aplikátorom. Dokopy ich je 11, medzi nimi tiež môžete vidieť moje nakupovanie do zásoby. Tento lesk od Rimmelu používam asi najviac je priehľadný a prirodzený, i keď to tak v tube napohľad nevyzerá.


Ktorý kúsok z tvojej zbierky je tvoj najobľúbenejší? 
Obľúbenca nemám, v každej kabelke, alebo na  poličke pri stolíku, na praxi v šuflíku mam nejaký ten balzamík, ktorý mi je nápomocný. Keď sa maľujem dm si lesk podľa nálady, výnimočne aj rúž, ktorý si však časom nenanesiem znovu, ale už nanášam klasicky nejaký ten balzam.

Skúšala si niekedy rúž v ceruzke? Ako sa ti pozdával? 
Rúž v ceruzke som ešte neskúšala, ale nebránim sa tomu... Sama si ho však nekúpim, takže buď mi ho niekto podaruje alebo zostanem bez skúseností.
Testovala som však rúž vo fixke od Rimmelu, náhodne mi zaslali červený odtieň. Skončil u maminy mojej kamarátky.

Používaš kontúrovacie ceruzky na pery?
Kontúrky vôbec nemusíím. Mám doma jednu jedinú, ktorú som vyhrala a neviem ani prečo som ju neposunula ďalej, najskôr ju kvôli červenej farbe asi ani nikto nechcel. Neviem.. Ale párkrát som ju použila, keď som si z nudy namaľovala pery načerveno.

Dostala si niekedy produkt na pery, ktorý si si natoľko obľúbila, že ho máš dodnes? 
Nezvyknem dostávať takto zameranú kozmetiku, skôr niečo na nechty a starostlivosť o ne, alebo vlasovú, či telovú kozmetiku.

Kedy si začala nosiť rúž/lesk? 
Fúúha, tak ja soms tarý sklerotik a na toto si teda vôbec nespomínam. Skúšala som určite už ako malé dievča, ale pravideľne nosiť. No už asi v nejakej tej siedmej triede môže byť. Vtedy se si s kamoškami kupovali také lesky s guličkou za cca 20 korún a mastili sme si papuľky aj 5x za hodinu.


Vadí tvojmu partnerovi, keď máš niečo na ústach až tak veľmi, že sa s tebou nechce bozkávať? 
Nepoznám chlapa, ktorému by vyhovoval lesk na pery :) 

Existuje farba, ktorú by si si nikdy nedala na pery? S výnimkou profesionálneho fotenia.
Ja som stará konzerva, takže pre účely profesionálneho fotenia je pre mňa vhodná červená farba, ale nejaké extravagantné modré, čierne a neviem aké farby pier to je pre mňa silná káva. I keď to v konečnom dôsledku vyzerá efektne, nie je to nič pre mňa.

Aký je tvoj názor na červený rúž? 
Je to pre mňa veľmi odvážna farba, na verejnosť by som s červenými perami nevyšla nikdy. Mám rada jemné, nenápadné, prirodzené odtiene.


Zaujal vás Lipstick Tag? Spravili by ste podobný článok na svojom blogu aj vy? Rady sa zapájate do rôznych tagov? Toto je môj druhý. Prvý som robila dakedy vlani a bol zameraný na laky na nechty. 

9 komentárov:

  1. Teda to je parádně zpracovaní TAG :)) Balzámy moc nemusím protože jsem celá upatlaná, raději hydratační rtěnku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkně jsem si početla, mám ráda tagy :) Přemýšlím, že se tohoto lipstick tagu chytím ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelý tag :) A čo sa týka toho priateľa, tak ten môj niekedy keď spolu večer ideme von, zbožňuje, keď mám na perách rúž alebo lesk. Ja väčšinou nosím len jemňučké takmer priesvitné lesky aj rúže len take jemné, ale keď sa mi už stratí z pier, tak je prvý, čo mi povie nech si dám lesk :D haha Ale keď chce pusu tak poviem "nie nieee mam lesk!" :D a on sa začne milo potmehutsky smiať. :)))
    Ale musím si kúpiť nejaké tie balzamy a ták lebo mám dosť vysušené pery a zistila som, že doma už nemám žiaden balzam..

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super tag!

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o 30 dolarů do obchodu Chicnova. Budu ráda, když se připojíš. :)
    http://stylewithoutlimits.blogspot.cz/2013/02/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pekny tag, lebo o ruzoch som este nikde nikdy necitala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Thanks for another great article. The place else could anyone get that
    type of information in such a perfect method of writing?
    I have a presentation next week, and I'm at the search for such information.
    Look into my webpage :: know memes

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak aspoň s niekým som sa zhodla v tom, že by som na verejnosť s červenými perami nevyšla:D ja si pamätám, že môj prvý bol tiež taký s tou guličkou tuším malinový :D ale skôr som ho nepoužívala ako používala... a to by som aj ja bola rada keby sa rúže tak nejako dostali ku mne samé:D

    OdpovedaťOdstrániť