piatok 22. februára 2013

Kallos KJMN: Sprchové gély

Ahojte!
Dnes by som vám opäť rada bližšie predstavila predovšetkým vlasovú kozmetiku Kallos, ktorá vyrába vysoko kvalitné kozmetické prípravky na vlasy, ale i telo a make up :)  
Dnes vám priblížim dva sprchové gély, ktoré som si objednala cca 3 týždne dozadu :
* Kallos KJMN tangerine shower gel - sprchový šampón mandarínka,
* Kallos KJMN Nourishing Shower Gel - výživný sprchový gél.
Kallos KJMN
V roku 2010 uviedla firma KALLOS COSMETICS na trh novú vyššiu radu profesionálnej vlasovej kozmetiky s označením KJMN. Produkty z tejto rady KJMN sú zárukou najvyššej kvality, obsahu, zloženia, designu a praktického používania.
Na vývoji výrobkov KJMN sa podieľali popredné kozmetické inštitúty, čo potvrdzuje fakt, že ako prvé medzi producentmi profesionálnej vlasovej kozmetiky začali vyrábať produkty s obsahom argánového oleja, keratínu a ďalších dôležitých prvkov, vitamínov, kyselín a výťažkov z prírodných surovín, či už na rastlinnej, alebo živočíšnej báze (placenta). Produkty radu KJMN sú na popredných miestach v rebríčkoch hodnotenia profesionálov i odbornej verejnosti.


Kallos ako som už spomínala nie je zameraný len na vlasovú, ale aj telovú kozmetiku, ktorá si ma veľmi získala, už behom prvých skúseností. 
Kallos KJMN tangerine shower gel - sprchový gél s vôňou mandarínok je vhodný pre všetky typy pleti. Pokožku jemne čistí, hydratuje a zanecháva ju sviežu a voňavú. 
Kallos KJMN Nourishing Shower Gel - výživný sprchový gél s obsahom argánového oleja, pokožku jemne čistí, hydratuje, ale predovšetkým vyživuje!
Veľmi ma potešila pumpička na sprchových géloch, v poslednej dobe často vyhľadávam takéto produkty, pretože pumpička je veľmi praktická a hlavne hygienická :) Neviem takto odhadnúť koľko stlačení pumpičky je nutné na jedno sprchovanie, keďže ja si rada doprajem, tak si na hubku vytlačím asi dve stlačenia a tento proces počas sprchovania ešte raz či dva razy zopakujem. Sprchové gély majú celkom slušnú penivosť, takže jedno veľké plus. U mňa to musí peniť, čo nepení ako keby ani neočistilo :) 
Mandarínkový sprcháč sa mi páči o čosi viacej, predsa len vôňa mandarínok to je jedna báseň, aj kvôli tomu som si ho objednala. Veľmi rada mám tú nenapodobiteľnú a špecifickú vôňu :) Už počas sprchovania sa začala vôňa intenzívne uvoľnovať až som sa zľakla, aby to čaro po sprche nezmizlo, ale nestalo sa tak. Aj pár hodín po sprche som cítila vôňu mandarínok, ktorá bola už len príjemne jemná, takže nepôsobila na mňa rušivo či obťažujúco, veď to poznáte, keď sa niečoho "prejete." 
Výživný sprcháč má pre mňa zvláštnu vôňu sprvoti mi pripomínal detské orbitky, ale dozvuk vône si neviem vôbec zaradiť :) Čo sa týka vlastností sú zhodné s mandarínkovým sprcháčom, avšak pri tomto výživnom mám pokožku o čosi viac jemnejšiu na dotyk. Keby si mám medzi nimi vybrať ťažko by som si zvolila, ktorý je lepší, avšak počas zimného obdobia by som volila radšej výživnejší, predsa len moja pokožka teraz viac trpí a je veľmi suchá.

Objem: 500ml.
Cena: 2,65 €.

5 komentárov:

  1. zaujímavé ;) ešte osm o nich nepočula...;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No neviem-ja som už s kallosom mala skúsenosť a nebola som veľmi nadšená... Je síce lacná ale to je asi všetko.Jediné čo sa mi od nich pozdáva sú tie vlasové olejčeky.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. The setting image of my website is labeled for commercial reuse.
    However , I have to copyright other content (since I do
    not own the image), how do I go about doing this?

    In order to label my website as copyrighted.
    .. Therefore i'm not concerned with the entire copyrighting process... All help is greatly appreciated..

    Here is my web-site Winq.Freehostforall.Us

    OdpovedaťOdstrániť
  4. s Kallosom mám dobré skúsenosti:) Mám telové mlieko a bolo veľmi dobré:)
    a vôňa mandarinok?:) viem čo si kúpim dalšie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne pumpička na sprchovacích géloch nevyhovuje, pretože pri použití je príliš labilná. Ja mám dobré skúsenosti so značkou Radox, ktorá je v Anglicku špička. Je to kvalitná kozmetika založená na prírodnej báze. Milk & Berries je môj obľúbený sprchovací gél. Vonia príjemne a nenásilne a hlavne pôsobí osviežujúco. Už sa teším, ako skúsim ďalšiu vôňu. :) V DM sú teraz v super cene;)

    OdpovedaťOdstrániť