streda 27. februára 2013

Buď ... alebo Gliss Kur

Ahojky!
Dnes som si pre vás pripravila recenziu na niektoré z produktov z rady Gliss Kur - konkrétne starostlivosť o normálne až namáhané vlasy: MARRAKESH OIL & COCONUT a starostlivosť o farbené a tónované vlasy: COLOR PROTECT. Niečo mi bolo poskytnuté do testovania, niečo som vyhrabala z domácich zásob :) Tak sa pusťme do toho!

MARRAKESH OIL & COCONUT je určený pre starostlivosť o normálne až namáhané vlasy bez ich preťaženia. Obsahuje výnimočnú kombináciu vzácneho Marrakesh oleja a kokosu pre viac lesku a pružnosti bez preťaženia vlasov. Regeneračná receptúra s komplexom tekutého keratínu regeneruje vlasové poškodenia a obnovuje vlasovú štruktúru.
Regeneračná maska ako aj kondicionér dodávajú vlasom viac lesku a pružnosti a to bez zaťaženia! 
Maska obsahuje komplex tekutého keratínu regeneruje vlasové poškodenia a obnovuje vlasovú štruktúru. Odporúča sa jemne vmasírovať do vlhkých vlasov po umytí a nechať pôsobiť 1 minútu.
Kondicionér ošetruje normálne až namáhané vlasy. Receptúra s Marrakesh olejom a kokosom dodá vlasom novú, žiarivú kvalitu a viditeľnú pružnosť.

Vy, ktoré ma pravideľne čítate viete, že milujem vôňu mandarínok, čo o mne neviete, že kokos je tiež moja chuťovka, síce vlastním len jedno kokosové telové maslo, ale zatiaľ mi to ako tak stačí :) Veľmi som sa preto potešila, keď mi prišiel na otestovanie kondicionér spolu s maskou na vlasy :) Oba produkty príjemne voňajú kokosovo, nie je to žiadna obťažujúca vôňa, skôr taká jemne omamná, znesiteľná :) Kondicionér sa používa klasicky ako každý iný, po umytí vlasov šampónom netreba zabudnúť na dôkladne opláchnutie. Vlasy sa mi príjemne rozčesávali, na dotyk už hneď pôsobili hladším a príjemnejším dojmom... Po uschnutí sa mi vlasy krásne leskli a vyzerali veľmi príťažlivo :) Čo sa týka masky, tak ju nemám s čím porovnávať kedysi dávnejšie som mala takú v tube zo žltej rady Gliss Kur no posunula som ju ďalej kamoške, pretože mi na ňu sadal prach...jednoducho ja  a masky kamošky zrejme nikdy nebudeme... No párkrát som ju použila, tiež príjemne vonia, vlasy krásne rozžiari, neviem nevidím na nej žiadne negatívum. Ale nerada mám vo vlasoch čosi dlhšie a aj čakať jednu minútu, kým si ju môžem zmyť je pre mňa dlhá doba... navyše som mala dojem, že vlasy boli až moc uhladené akoby bez objemu, síce v mojom prípade sa o objeme veľmi ani baviť nemôžme, mám veľmi hladké vlasy, ale aspoň aký taký čas po umytí ich mám zdvihnuté.. dokonca sa ma kamoška pýtala, či som si žehlila vlasy...takže asi tak.. ak túžite po krásnych uhladených a zdravo vyzerajúcich vláskoch smelo do toho!

COLOR PROTECT starostlivosť pre farbené vlasy a vitálne, intenzívne farebné odlesky. Obsahuje receptúru s tekutými kryštálmi a UV-filtrom ochraňuje a obalí farbené a melírované vlasy. Dodáva farbeným a melírovaným vlasom žiarivé farby a intenzívny krištáľový lesk. UV-filter zaručuje extra dlhú ochranu farby, intenzívnu žiarivosť a hĺbkovú starostlivosť až ku končekom. 
Šampón a kondicionér poskytujú farbeným a melírovaným vlasom hĺbkovú starostlivosť a dlhotrvajúcu ochranu farby. 
Ošetrujúca receptúra šampónu s tekutými kryštálmi a UV-filtrom vytvára intenzívne, jasné farby a dodá Vašim vlasom krištáľový lesk. Inovácia v regenerácii s vlasom identickými zložkami dokonale regeneruje poškodené vlasy.
Kondicionér zabezpečuje dokonalé rozčesávanie farbených a melírovaných vlasov po každom umytí a dodáva vlasom dlhotrvajúcu ochranu fraby.  
Šampón a kondicionér z radu Color Protect používa moja mamina pravideľne a hrdo sa pýšia na našej poličke v kúpelni. Vždy ich používa spolu, najskôr si vlasy umyje, potom nanesie kondicionér, ktorý potom dôkladne opláchne. Šampón aj kondicionér majú veľmi príjemnú vôňu. Vlasy sa mamine po použití kondicionéru veľmi rýchlo a ľahko rozčesávajú. Čo sa týka ochrany farby, tak tá sa nevymýva až tak rýchlo, aj keď má mamina čerstvo zafarbené vlasy, nesteká jej pár umytí po tom až taká intenzívne sfarbená voda do odtoku, tatktiež aj uterák nezostáva takmer vôbec zafarbený. No aj tak asi 2 či 3 týždne farba na vlasoch taká intenzívna už nie je, ale samozrejme po takej dobe už aj tak treba každú chvíľu premýšlať o dofarbení :)
Mamina je spokojná, no je to skromné žieňa, nezvykne si sťažovať, avšak vzhľad jej účesu hovorí za všetko.
***
Čo vy a Gliss Kur priatelíte sa? Ktorá rada starostlivosti je tá vaša?

8 komentárov:

  1. akurát som na narodky dostala túto radu na farbene vlasy-šampon a masku,šampon velmi pekne vonia,uvidim zajtra,ake budem mať vlasy,maska zatial vyskúšaná nie je,nakolko mam otvorene teraz od kallosu a treba ich pomínať :) a hentá s tym marakesh vyzera super,skoda ze mam teraz vela produktov na vlasy,ale najblizsie sa na ne zameram :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne zatial z Gliss Kur nesadol ani jeden sampon :( Neviem, moje vlasy sa s touto znackou kamaratit nechcu, ale s tym olejom to este asi vyskusam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Yes! Finally something about dental.

    Feel free to visit my page ... braces cost

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no ja pouzivam od gliss kuru iba masky a su dobre...chcela som si kupit aj z tejto hnedej serie, ale odradili ma ich privlastky, ze iba pre normlane az suche (alebo tak nejak), co ja potrebujem teda pre riadne suche vlasy, pretoze masku davam iba na konceky...ale ten kokos ma laaka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj krinolinko,
    snad si na mě ještě pamatuješ :). Ale i kdyby ne, nevadí. Jen jsem tě na něco chtěla upozornit. Jedna holka uspořádala giveaway a dala tam tvoji fotku z tvé giveaway. Zdála se mi nějak povědomá, tak jsem prohledala web s giveaway a našla tam i tu tvoji. Zřejmě si jen fotku stáhla, aby nalákala lidi, protože ceny jsi vybrala lákavé a na takové se jen lidi pohrnou. Zde odkaz na tu hříšnici: http://eeverywomen.blogspot.sk/2013/03/zaciatocna-giveaway.html
    Snad se to nějak vyřeší, držím palce :)!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, pamatam vyhrala si u mna Bioderma GA tusim,...dakujem ze si ma upozornila budem to riesit len ani netusim ako od vcera som ako mechom ovalena chripka si po rodicoch a sestre nasla totiz aj mna...idem si ju pokukat snad tam ma niekde mail a ked nie budem to musiet riesit verejne cez jej blog...dakujem

      Odstrániť
  6. kedysi som gliss kur používala, no zdá sa mi, že mi dosť zaťažoval vlasy a už ho dlho nepoužívam

    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť