pondelok 26. novembra 2012

s.Oliver hodinky

Ahojky kočky,
dnes som si pre vás pripravila článok o hodinkách :) Už veľmi dlho som sa kde - kade - tade obzerala po nejakých pekných a štýlových hodinkách pre mňa. Ale mám veľmi útlu a štíhlu ruku, takže na výber moc toho v obyčajných obchodoch nebolo. 
Cez net som si objednala raz krásne hnedé unisex hodinky, no skončili u brata, keďže na mne vyzerali ako keby si v troch rokoch skúšam mamine lodičky.
Neskôr som sa viac menej vzdala myšlienky kupovať hodinky cez net, kde nemôžem veľmi dobre odhadnúť ako mi sadnú. 
Preto ma veľmi potešila možnosť vyskúšať a otestovať hodinky podľa môjho vlastného výberu a vkusu od portálu mojehodinky. Na stránke sa nachádza množstvo krásnych hodiniek, od mnoho značiek. 
Moja idea bola však jasná - biele. V poslednej dobe totiž veľmi ulietavam na čistých líniach a biela farba mi veľmi učarovala. Svoj výber som komunikovala s kamoškami, či sa páčia aj im, či by si ich vybrali keby boli na mojom mieste a podobne. Napokon som si asi zo 4 vybrala tieto:
s.Oliver dámske hodinky SO-2420-PQ
V ponuke eshopu boli dve verzie hodiniek s.Oliver dámske hodinky SO-2419-PQ a tieto moje SO-2420PQ. Jediný rozdiel medzi nimi bola veľkosť ciferníku 4 cm a 3,5cm. Práve veľkosť ciferníku bola rozhodujúcim faktorom. Vybrala som si 3,5cm nakoľko širka mojho zápästia je 4,2 cm a rátala som ešte s okrajovou časťou, ktorá prechádza k remienku hodiniek. 
Hodinky mi prišli kuriérom asi dva dni od ich objednania. Boli zabalené v klasickom čiernom obale, ktorý bol prelepený logom firmy. Po roztrhnutí obalu na mňa vykukol krásny priesvitný meštec a v ňom moje hodinky :) Láska na prvý pohľad, ešte krajšie ako na internete.
Neodolala som a hneď som si ich musela vyskúšať. Na moju veľkú radosť mi sadli ako uliate a odvtedy ma sprevádzajú takmer každým mojim krokom. Veľmi som si na ne zvykla, v prvé dni mi síce chvíľku trvalo, že nemusím zhľadávať mobil, aby som mala pojem o čase:) Kolegyňa sa párkrát na mne schuti zasmiala, keď som sa jej pýtala aký máme čas. Naposledy som totiž hodinky nosievala v dobe, keď ešte nebolo trendom, že má každý minimálne jeden mobil :)


S hodinkami som sa teda veľmi stotožnila, najviac sa mi pácia ich čisté línie, krásne priam snehová farba sa dokonale zhodne so striebornou obručou okolo ciferníku. Jemné línie sa snúbia na podklade ciferníku, kde sú v rôznych veľkostiach vyrezané biele srdiečka. Šikovným ťahom bolo namiesto umiestnenia číslic vsadenie 12 kamienkov pozdĺž celého obvodu ciferníka. A čo ma najviac dostalo, i keď pri nosení hodiniek to vôbec nie je vidno je krásny text umiestnený z druhej strany ciferníku "with Love.
Nie je nič čo by sa mi na nich nepáčilo, pre mna je ich dizajn dokonale prepracovaný, ale zároveň nepreplácaný.  Hodia sa k akémukoľvek outfitu, či k iným šperkom alebo bižutérii. 


Páči sa vám môj výber hodiniek? Vybrali by ste si ich tiež? I keď je to ťažké z toľkého množstva, aspoň ja som spočiatku mala guláš v hlave, ale napokon som s výberom nadmieru spokojná. Dokonca uvažujem, že si ešte nejaké zaobstarám :)

7 komentárov:

  1. taky hledám hodinky :)
    ty tvé se povedly! jsou nádherný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi pekné! ;)
    podobné vlastním ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som predndávnom pisala o tomto eshope a o hodinkach ktore mi prišli ..fakt krásne si si vybrala :) tiež mam biele ale s kombinaciou zlatej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mam svoje už vyše 5 mesiacov a mam tie iste ale v bielom cele:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné hodiny, vždycky se mi líbily bílé, protože vyniknou a hodí se ke všemu. :) A ty srdíčka na ciferníku jsou roztomilé :))

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hodinky jsou krásný módní doplněk :) Ty tvé jsou moc pěkné, mám podobný vkus

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nádherné hodinky S.Oliver také by som potrebovala teraz na leto :)

    OdpovedaťOdstrániť