piatok 9. novembra 2012

Schwarzkopf klub

Ahojky!
Prinášam vám info o druhom klube, v ktorom som zaregistrovaná :)
Tým klubom je Schwarzkopf Club, v ktorom sa podobne ako v Nivea klube môžete registrovať vyplnením údajov o sebe a zaslaním 4 čiarových kódov z farieb na vlasy.
V Schwarzkopf klube sa zbierajú čiarové kódy len z farieb na vlasy. Kódy môžete zameniť za odmeny, ktoré sa čas od času menia. Momentálne sú v ponuke tie nižšie uvedené:
Ja som pôvodne sporila na hrnček :) No kým som nazbierala body prešlo veľa času a pretieklo veľa vody. U nás si totiž farbí vlasy len mamina, takže to išlo pomaličky. Nakoniec som si však našetrila 15 kódov. 1kód = 1bod a vybrala som si 3 produkty Schwarzkopf Professional. Asi po dvoch mesiacoch, kým spracovali moju objednávku a skontrolovali platnosť kódov mi prišiel domov balíček 3 produktov. Produkty sú v balíčkoch umiestnené náhodne. Keďže sa kódy zbierajú z farieb na vlasy, neprekvapuje ma, že mi prišli produkty určené na starostlivosť o farbené vlasy.
Konkrétne sa v balíčku nachádzali šampón a balzam na farbené vlasy a penové tužidlo.
Keďže som kódy mala vďaka mamine, tak som si balíček odložila a mamine ho dám na Mikuláša :)
A keď už spomínam Mikuláša, chystám pre vás Giveaway, ktorá bude ukončená práve v ten deň :) Bližšie info k podmienkam, ako aj výhru vám predstavím zajtra. Je sa však na čo tešiť!

2 komentáre:

  1. tak to je zajímavé :).. já si barvím vlasy jen občas, takže bych to sbírala asi hodně dlouho :D.

    jinak ten balzám na vlasy používám také :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. o tomto klube počujem prvý krát :)

    OdpovedaťOdstrániť