piatok 9. novembra 2012

NIVEA Klub

Ahojte!
Predvčerom mi prišla hrubočižná obálka od Nivei. Čakal ma v nej modrobiely svet - časopis Nivea klubu,  v ktorom bolo plno vzoriek od šampónov, cez krémy až po vzorku starostlivosti pre mužov. Ďalej nový vernostný program pre roky 2013-2014 a diár na rok 2013. Priznám sa, že práve z neho mám najväčšiu radosť.
Členom Nivea klubu sa môžte stať registráciou na ich stránke, vyplnením vstupného dotazníka a zaslaním 4 čiarových kodov /odporúčam mydlá - nakoľko každý produkt má inú bodovú hodnotu a body z iných produktov sa vám zídu viac pri zbieraní bodov na odmeny/.  Na stránke sa nachádza aj veľmi užitočná kalkulačka, do ktorej zadáte číslo čiarového kódu a ukáže vám nielej to, z akého produktu kód je, ale aj to akú hodnotu v bodoch predstavuje.
Po čase vám príde domov kartička Nivea Klubu, ktorú ja využívam najmä na 6 % zľavu pri nákupe v Panta Rhei.  Taktiež ju môžete používať v Reserved, Alpine Pro, CK Globtour. Ako člen klubu máte možnosť vždy v lete hlasovať za vzhľad diáru a rozhodnúť sa, či si 5 bodov za hlasovanie ponecháte alebo ich využijete na objednávku diáru. Ja som mala diárik v roku 2011, v roku 2012 som naň zabudla a veľmi som ho postrádala. Budúci rok to však už tomu tak nebude :)

Každé dva roky v Nivea klube obmieňajú darčeky, ktoré si vrámci vernostného programu môžete na Nivea stránkach vymeniť za svoje bodíky. Ponuka je celkom pestrá. Mňa ako šialkofilku zaujali hlavne hrnčeky, ktorý je nielen v modrobielej, ale aj inverznej bielomodrej kombinácii. 120 bodov je síce na mňa veľa, ale už mám dačo od poslednej objednávky našetrené a dúfam, že sa mi ujde z každej farby jedna :) V minulosti som si objednavala štýlovú taštičku cez plece. Okrem iného bývajú aj limitované ponuky, ktoré sa objavujú vždy v lete až do vypredania zásob. Napríklad: plážová lopta, tienidlo proti slnku a iné. Vždy vám príde informácia v podobe modrobieleho sveta, ktorý vychádza 2x ročne - Jar/Leto a Jeseň/Zima. Vždy je plný vzoriek, zaujímavých článkov, poradne s odborníkmi, krížovky a zaujímavé súťaže o body do klubu alebo Nivea produkty.
Prehľad odmien pre rok 2013-2014:

Okrem iného vám domov príde aj pohladnica k narodeninám. Prvýkrát ma veľmi prekvapila ma potešila zároveň. Značka Nivea totiž v ten rok oslavovala svoje sté narodeniny. Na pohladnici bolo napísané niečo v tom zmysle. Zase o rok staršia, to nevadí my máme už sto rokov :)

8 komentárov:

  1. wow je to paráda ;) už som nato myslela ale asi som sa teraz rozhodla lebo ten diár chcem! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. urcite skus, ved mydla a sprchace, tie kupujeme najviac z nivei sa minaju casto a zbytocne vyhadzujes body,z ktorych nieco mozes mat :)
      Zial diarik tento rok mat nebudes, ale ak si v lete objednas na rok 2014 tak ti v takychto casoch pride :)

      Odstrániť
  2. Super, o tomto som nevedela, idem sa zaregistrovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som novym clenom nivea klubu, poslala som tie 4 ciarove kody a vzorky mi v tucnej obakle nedosli, len katalog na 2013/2014 a modrobiely svet. tak snad nabuduce.
    Zuza

    OdpovedaťOdstrániť
  4. neboli ziadne vzorky, len klubova karta. a ani na mail mi neprisli udaje ako prihlasovacie meno heslo na stranku do klubu.
    cakala som tiez vzorky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na klubovej akrte by si mala mat clenske cislo a heslo ti muselo prist mailom nejake nimi vygenerovane, potom sa dalo zmenit na stranke po prvom prihlaseni, aspon ja som to tak mala :)

      Odstrániť
    2. zrejme vsetko co sa dalo domotali. este pockam par dni a potom im napisem

      Odstrániť