pondelok 12. novembra 2012

Multi-Défense - revitalizačný krém

Ahojte!
Dnes som  si pre vás pripravila recenziu o City Matrix kréme od Biodermi. Revitalizačný Matrix krém je určený pre vekovú kategóriu 25+, k čomu mi chýba síce pár mesiacov, ale už dlhšie pozorujem na svojej tvári mimické vrásky, hlavne na čele, vejáriky v okolí očí, a jednu vrásku mám aj pri kútiku úst. Nie je ich veľmi vidieť, sú veľmi jemné, no ja si ich vidím :) A priznám sa, že ma trošku trápia, hlavne tie na čele... Čo už nemám sa toľko mračiť :) Nebudem si predsa robiť ďalšie vrásky kvôli vráskam, keď mi pomôže Bioderma.
Pred nejakým časom som vám písala, že mi bol doručený Matriciane krém, vhodný pre moju vekovú kategóriu, dnes vám ho teda bližšie predstavím a priblížim vám aj krémy, ktoré sú určené pre 35+ a 45+.
Matriciane Multi-Défense je revitalizačný krém, ktorý je určený na prvé známky starnutia pleti, vrásky a jemné vrásky. Je určený pre mladú ženu, ktorá žije v meste a je vystavená zosilneným agresívnym vonkajším vplyvom. Multi Défense sa tak stáva "biologickým ochranným štítom," ktorý odráža negatívne vonkajšie vplyvy. 
Medzi jeho kladné stránky patrí:
* predchádzanie starnutiu pleti,
* navracanie vitality pleti,
* detoxikácia pleti.
Je vhodný pre všetky typy pleti.
Revitalizačný krém obsahuje patent Matricium. Silnú ochranu proti vonkajším negatívnym vplyvom - antioxidant Carnosin, ktorý prechádza starnutiu kožného tkaniva. Pokožka je tak revitalizovaná a získava opäť prirodzený  mladistvý vzhľad, jas a sviežosť. Vďaka fluidnej osviežujúcej textúre je pokožka jemná a hodvábna
Multi-Défense
Krémik som používala odo dňa ako mi prišiel každé ráno a musím si zaklopkať, ako veľmi sa s mojou pleťou skamarátili. 
Celkovo pleť pôsobí mladistvo, každé ráno sa na mňa zo zrkadla pozerá mladá žena, ktorej pleť je vyrovnaná, zdravá, svieža, pleť ktorej nič nechýba. A nie je za tý dostatočný spánok ani nič podobné, pretože sa časo zobúdzam unavená, no tvár v zrkadle hovorí niečo iné. A veľmi sa mi páči aj to, že moje zatiaľ nenápadné vrásky sú akoby vyplnenejšie a aj menej viditeľné v zrkadle. 
Plusy:
* zdravší, sviežejší, mladistvejší vzhľad pleti,
* jemná krémová štruktúra krému,
* vyhladená pleť.
Mínusy:
* krém mi moc nevonia, ale to nie je až tak podstatné :)
jemná krémová štruktúra
Medzi Matriciane produkty patria:

Matriciane Rides 35+
Protivráskový a vyhladzujúci matrix krém vhodný pre ženu 35+. Vypĺňa vrásky a ryhy, vyhladzuje pokožku, obnovuje prirodzenú pružnosť pleti. 
Obsahuje Biopolyméry - výplňové sféry a Ectoin - poskytuje prirodzenú obranyschopnosť buniek až na úrovni DNA. Vrásky sú tak redukované, pokožka je vyhladenejšia a získava jas a vitalitu. Krémová textúra dodáva hydratáciu a výživu, zanecháva pokožku zamatovo hebkú.

Matriciane Fermeté 45+
Vypínajúci a vyhladzujúci matrix krém vhodný pre zrelú ženu s viditeľnými vráskami a povädnutými kontúrami / 45 rokov a viac/. spevňuje a tonikuje pleť, vyhladzuje vrásky, vypína kontúry tváre. 
Obsahuje Polylift + Tetrapeptidy, ktorú stimulujú prirodzenú syntézu kolagénových a elastínových vlákien. Ectoin - poskytujúci obranyschopnosť bunkám. Pokožka je vypnutá, vyhladená hĺbkovo regenerovaná a získava jas a mladistvý vzhľad. Krém má vysoko výživnú textúru.

Matriciane Sérum
Intenzívne, regeneračné a omladzujúce sérum, ktoré obnovuje pevnosť a pružnosť pleti. Rozjasňuje a omladzuje pleť. Obsahuje Carnosin - silný antioxidant predchádzajúci starnutiu pleti a Tripeptidy - poskytujúce prirodzenú syntézu molekúl dodávajúcich energiu nevyhnutnú pre bunkovú regeneráciu. Sérum je  vhodné pouužívať v kombinácii s ostatnými prípravkami radu Matriciane, pretože umocňuje a predlžuje ich účinok. Používa sa pred aplikáciou krému alebo ako nočná starostlivosť.

Matricium 
Intenzívna  hĺbková regeneračná kúra, vhodná k mesačnej aplikácii 3-4x do roka. Zvýšená bunková obnova epidermis. Zosilnená aktivácia elastínových a kolagénových vlákien. Regulácia oxidačného stresu / antioxidačný efekt/. Vďaka Matricium je koža regenerovaná, revitalizovaná, vypnutá, pevná a pružná.

Na trhu sú k dostaniu nádherné balíčky Matriciane:
Rides + Sérum
Fermeté + Sérum
Páčia sa vám darčekové balenia, tak ako aj mne? 
Produkty sú ukryté v luxusne vyzerajúcich krabičkách.  Krémy ako aj sérum sú podľa mňa vhodným vianočným darčekom, pre vaše maminy, tety či staré mamy. 

2 komentáre: