sobota 24. novembra 2012

Bioderma darčekové sety + limitka H2O

Ahojte,
keďže sú Vianoce už nečakane blízko - už len mesiac :) pripravila si Bioderma pre vás originálne a luxusné tipy na vianočné darčeky pre nežnejšie pohlavie :)

Exkluzívne balenie MATRICIANE RIDERS a MATRICIANE SERUM
Matriciane Rides 35+
Protivráskový a vyhladzujúci matrix krém vhodný pre ženu 35+. Vypĺňa vrásky a ryhy, vyhladzuje pokožku, obnovuje prirodzenú pružnosť pleti. 
Obsahuje Biopolyméry - výplňové sféry a Ectoin - poskytuje prirodzenú obranyschopnosť buniek až na úrovni DNA. Vrásky sú tak redukované, pokožka je vyhladenejšia a získava jas a vitalitu. Krémová textúra dodáva hydratáciu a výživu, zanecháva pokožku zamatovo hebkú.

Matriciane Sérum
Intenzívne, regeneračné a omladzujúce sérum, ktoré obnovuje pevnosť a pružnosť pleti. Rozjasňuje a omladzuje pleť. Obsahuje Carnosin - silný antioxidant predchádzajúci starnutiu pleti a Tripeptidy - poskytujúce prirodzenú syntézu molekúl dodávajúcich energiu nevyhnutnú pre bunkovú regeneráciu. Sérum je vhodné pouužívať v kombinácii s ostatnými prípravkami radu Matriciane, pretože umocňuje a predlžuje ich účinok. Používa sa pred aplikáciou krému alebo ako nočná starostlivosť.

Exkluzívne balenie MATRICIANE FERMETE a MATRICIANE SERUM
Matriciane Fermeté 45+
Vypínajúci a vyhladzujúci matrix krém vhodný pre zrelú ženu s viditeľnými vráskami a povädnutými kontúrami / 45 rokov a viac/. spevňuje a tonikuje pleť, vyhladzuje vrásky, vypína kontúry tváre. 
Obsahuje Polylift + Tetrapeptidy, ktorú stimulujú prirodzenú syntézu kolagénových a elastínových vlákien. Ectoin - poskytujúci obranyschopnosť bunkám. Pokožka je vypnutá, vyhladená hĺbkovo regenerovaná a získava jas a mladistvý vzhľad. Krém má vysoko výživnú textúru.

SENSIBIO H2O – LIMITKA (POZOR: časovo a kusovo limitovaná edícia)
Najobľúbenejší produkt Biodermy, ktorý „preobliekli“ do vianočnej atmosféry. Potešte svojich bízkych micelárnou vodou, ktorá si nájde svoje miesto u každej ženy aj s tou najcitlivejšou pokožkou.
Myslím si, že Bioderma si pripravila pre ženu v každom veku vskutku krásne tipy na darčeky. Mladú ženu poteší krásny a mladistvý vzhľad micelárky s nádychom čara Vianoc a naše maminy či tety zase luxusné sety určené v ich vekovej kategórii.

2 komentáre: