štvrtok 5. júla 2012

Body Art

Rada by som vám bližšie predstavila super voňavučkú spevňujúcu radu od Fleur de Santé. Jeden výrobok - spevňujúci a zoštíhľujúci nočný krém mi bol poslaný domov ako produkt na testovanie. Ten druhý, ktorý vám dnes tiež predstavím - krém na spevnenie paží som si zakúpila sama. Takže si môžete byť na milión percent isté, že produkty neospevujem len a len preto, že mi boli domov zaslané :)
Spevňujúci a zoštíhľujúci nočný krém 
Nočný krém má veľmi jemnú konzistenciu, ktorá obsahuje kofeín.
Telové mlieko si nanášam krúživými pohybmi na problematické partie / bruško, boky a stehná/. Krém sa nevsaje ihneď, ale za podpory krúživých pohybov pociťujem priamo pod svojimi rukami ako sa moja pokožka spevňuje, cítim teplo, ktoré sa uvoľňuje pri masírovaní.  
Objem: 100 ml,
Cena: 15,99 €.

Krém na spevnenie paží
Krém obsahuje kofeín, ktorý ako som už spomínala má zoštíhľujúce a spevňujúce účinky. Krém bol vyvinutý špeciálne na poklesnutú pokožku paží, a preto som neváhala ani sekundu s jeho kúpou. Krém pravideľne každý večer nanášam na oblasť paží a krúživým pohybom ho vnášam do pokožky.
Objem: 50 ml,
Cena: 14,99 €.

Celá rada Body Art  je vytvorená na báze účinných zložiek kombinácie kofeínu a palmitoyl karnitínu, špeciálne vyvinutá ako účinná spevňujúca starostlivosť o pokožku tela. Produkty obsahujú ešte ďalšie iné aktívne látky, o ktorých účinkoch sa môžete dočítať na domovskej stránke Fleur de Santé alebo sa môžete o nich bližšie informovať na sociálnych sieťach: 
Celkovo rada Body Art obsahuje päť produktov, ktoré svojou starostlivosťou spevnia naše telo:
* spevňujúci a zoštíhľujúci nočný krém,
* krém na spevnenie paží,
* spevňujúce a zoštíhľujúce telové mlieko
* krém na spevnenie krku a dekoltu
* anticelulitídový gél.

Po dvojtýzdňovom testovaní nočného krému a týždňovom testovaní krému na spevnenie paží už začínam vnímať zmenu na svojom tele, hlavne čo sa týka oblasti stehien, tam sa mi pokožka viditeľne spevnila, čomu som sa veľmi potešila. Krémiky navyše krásne voňajú veľmi prenikavou no zato jemnou vôňou, ktorá je veľmi príjemná a nevtieravá. Krémiky sa celkovo hneď nevsajú do pokožky, čo vôbec nepovažujem za mínus, skôr naopak s radosťou si masírujem problematické partie a na vlastné oči pozorujem, ako sa krém vstrebáva a moja pokožka sa spevňuje.

1 komentár: