utorok 5. júna 2012

Hydrabio Sérum + super akcia

Možnože ste si všimli v pravom stĺpci môjho blogu, že sa mi podarilo nadviazať spoluprácu so spoločnosťou Bioderma. Dnes by som vám rada bližšie predstavila Hydrabio Sérum od Biodermy, ktoré mi spolu s inými výrobkami, ktoré vám priblížim neskôr boli zaslané. Už dlhšie mám problém s dehydrovanou pleťou, a preto som si zaobstarala Hydrabio H2O a Hydrabio Riche, o ktorých ste sa mohli dočítať prednedávnom. Nakoľko som tento svoj problém s pleťou popísala aj Lucke, s ktorou spoluprácu aktívne riešim, zaslala mi na testovanie aj Hydrabio Sérum, ktoré skvele dopĺňa starostlivosť o moju dehydrovanú pokožku.
Hydrabio Sérum si nanášam na tvár a krk po vyčistení pleti Hydrabio H2O každé ráno a večer. Vodička mi pleť krásne prečistí a osvieži, k pleti je veľmi citlivá, nevyvoláva pociť štípania a po aplikácii pleť nepôsobí sucho ani napäto. Keď už mám pleť očistenú naniesiem ošetrím ju Hydrabio Sérom. Na tvár si nanesiem zhruba 2-3 stlačenia a nechám vstrebať pár minutiek, nakoniec si ešte na pleť nanesiem Hydrabio Riche. Tento rituál som si veľmi obľúbila a opakujem ho každé ráno a večer a moja pleť sa mi zato ovďačujem sviežim zdravým vzhľadom a hlavne bez šupiniek, ktoré i keď nebolo vidieť napovrchu, no po nanesení make upu sa hrdo ukazáli svetu :( Hydrabio Sérum je veľmi vhodný aj pod make up, a používam ho namiesto bázy. Všetky 3 spomínané produkty sú veľmi citlivé k pleti a majú krásnu jemnú nevtieravú vôňu a pleť je po ich ošetrení príjemná na dotyk.
Veľmi oceňujem, že podobne ako aj Hydrabio Riche, tak aj Sérum má praktickú hygienickú pumpičku, avšak jej stlačením nevyjde dostatočné množstvo séra, ale to je minimálna vada :) Taktiež mi trošku prekáža nepriehľadný obal, ale pokiaľ stlačením vychádza dostatočné množstvo viem, že produkt nemusím dokupovať. 
PLUSY:
- hydratácia pleti
- svieži pocit
- pleť je príjemná na dotyk
- jemná nevtieravá vôňa
- pleť je rozžiarená
- podklad pod make up

MÍNUSY:
- spočiatku lepivý pocit, ktorý po chvíľke zmizne
- objem mohol byť väčší 
- niekoho by mohla odradiť aj cena, ale stojí za to, verte mi!

Rada by som vašu pozornosť upriamila ešte na skvelú akciu, ktorá práve prebieha v partnerských lekárňach / platná až do vyčerpania zásob :) / Opäť raz sa jedná o super balíček 1+1  zdarma, konkrétne Hydrabio Sérum a k nemu dostanete Hydrabio Mousse zadarmo. Hydrabio Mousse je hydratačná čistiaca pena so šľahačkovou textúrou určená na citlivú dehydrovanú pokožku. Hydrabio Mousse treba pred použitím zľahka pretrepať podobne ako šľahačku v spreji :) Použitie je vhodné ako ráno tak aj večer na vlhkú pokožku.
Doporučená cena 1+1 Hydrabio balíčku je 21,6€.


1 komentár:

  1. Práve tento akciový balíček som si prednedávnom kúpila... Musím uznať, že Bioderma je na vysokej úrovni.

    OdpovedaťOdstrániť