piatok 4. mája 2012

Make up Dream Nude Airfoam

O ľahkosti už nemusíte snívať, s novým Dream Nude Air Foam od Maybelline New York ju môžete mať. Nový revolučný make-up nie je tekutý, nie je penový, nie je to krém, je to zázračná nadýchaná pena. Sľubuje prelom v zmyslovom vnímaní, úplné krytie nedokonalostí pleti a dosiahnutie prirodzeného výsledku vďaka prevratnému zloženiu a sprejovej pumpičke.
Pred aplikáciou je nutné make up dobre pretrepať, následne jemne stlačiť pumpičku a vytlačiť na chrbát ruky dostatočné množstvo make upu. Za pomoci prstov postupne aplikujeme make up na tvár jemnými krúživými pohybmi. 
Na výber je 6 odtieňov:
010 -Ivory
021 - Nude
030 - Sand
040- Fawn
042 - Dark Beige
048 - Sun  Beige
Ja vlastním odtieň 040 Fawn a som s ním veľmi spokojná. Práve na toto ročné obdobie pekne zjednocuje môoj odtieň pleti. Make up je veľmi ľahunký a jemný k pokožke, ľahko sa odličuje, neodtláča sa. S krytím nedokonalostí však súhlasiť určite nemôžem, no ak máte krásne pleť je pre vás vhodný. Ďalšou nevýhodou je, že sa nedá odhadnúť množstvo, ktoré chcete vytlačiť takže sa môže stať, že musíte make up vytláčať na 2x alebo naopak, že vám zostane zbytok, ktorý je nutné z ruky zotrieť. Taktiež sa dá ťažko odhadnúť životnosť respektíve doznievanie funkčnosti, kde oproti iným skleneným baleniam make upov môžeme vidieť, koľko make upu ešte máme k dispozícii.

Pripájam ešte pár fotiek, kde som nalíčená so spomínaným make upom...

3 komentáre:

  1. Mne osobne príde tento make-up strašne nepraktický, ti balenie ma neskutočne odrádza.. Nemíňa sa rýchlo?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mam ho asi tri tyzdne, pouzila som ho cca 7x zatial mam, neviem kolko mi vydrzi:DDD

    OdpovedaťOdstrániť