piatok 4. mája 2012

I ♥ it glossy lip balm

I love.. balzamy som si veľmi obľúbila a vždy ich musím mať po ruke. Mám doma dva zo série balzamov, konkrétne Lemons & Limes a Strawberries & Milshake, ktorý je ešte zo staršej verzie obalov. Osobne sa mi novší obal páči viac, nakoľko sú informácie priamo na vrchnáčiku a nie na nálepke, ktorá sa časom zoškrie a ošpatnie.
Lemons & Limes v sebe zachytáva sviežu citrónovo-limetkovú arómu, zanecháva pery krásne lesklé a vláčne, na perách vydrží cca dve hodinky.

Strawberries & Milshake v sebe ukrýva lahodnú vôňu smotany a jahôd. Tento balzam som si vdľmi obľúbila. Ako môžete vidieť na fotke používam ho aj čaštejšie. Na perách zanecháva jemný ružovastý nádych a podobne ako u Lemons & Limes pôsobí na perách jemne a vláčne.

Jediné, čo mi na týchto balzamoch prekáža je to že si ich musím na pery aplikovať prstami alebo štetčekom, ktorý žial neviem už dlhšie nájsť...takže mi zostali už len prsty.
Ale zase je to aj veľké plus, keďže žial trpím zimnicami a aplikáciou balzamu prstom predchádzam zanechaniu infekcie na štetčeku, respektíve chýbajúcom aplikátore.

7 komentárov:

  1. koľko stoja tieto balzamy? a kde sa dajú kúpiť? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bol eshop iloveit.sk ale mne ta strasna nefunguje...na Fb je skupina tiez, pisala som ci maju novu stranku, ale nevyjadrili sa...a potom byvaju produkty prezentovane na roznych vystavach

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa tá stránka zobrazila.. tie balzamy vyzerajú dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kamoska mi pisala, že aj jej stránka ide...neviem asi mám nejakú chybu v PC. Skúšala som 4 prehliadače, ani na jednom mi nejde ;(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzerajú úžasne,veľmi by som niečo od i love..chcela

    OdpovedaťOdstrániť