nedeľa 13. mája 2012

Giveaway 3 u Nelky

Ahojte kočky na blogu Nelky práve prebieha GA č. 3 o pre mňa zatiaľ neznámu nemeckú kozmetiku. Zapojiť sa môžete na jej blogu po kliknutí na tento odkaz :)
Vyhrať môžete make up, lesk a špirálu nemeckej kozmetiky Malu Wilz v celkovej hodnote 46,50!!! 
Verím tomu, že táto kozmetika je určite veľmi kvalitná a odtieň lesku a aj make upu určite padne väčšine z nás, preto neváhajte a zapojte sa! Oplatí sa!!!

5 komentárov:

  1. Chcem ti poďakovať za tvoju tvrdú prácu na tomto bogu. Mám 19 rokou a mám problém s kritím lebo som nikdy si žiaden nekupovala a bojím sa minút peniaze na niečo o čom nemám záruku( doteraz som žiade kritie nepotrebovala lebo som so sebou spokojná, ale posledný rok mám menšie nedostatky pod očami a pretože mám záverečné skúšky na škole + určite budem mať priimačí pohovor na nejaké tie brigády chcem pôsobyť čerstvo) Rozmíšlala som na Stay Matte od Rimmelu ( mám pozítivne skúsenosti so všetkým od tejto značky ale stále som mám prolém s odhadom mojej typológie leti). Ale po prečítaný niekoľkých článkou som sa rozhodla že pre mňa bude asi lepšie použiť namiesto Make-upu BB cream od Garnieru. I keď asi nezakrije všetko tak asi bude ľachší a pohodlnejší pre dievča ako ja. Nemám peniaze na to aby som skúšala niečo čím si nie som istá (Som chorobne šetrní človek):D A tak som zvedavá na ten BB cream. Ešte raz ďakujem a ak by si na oplátku potrebovala nejake rady ohladom vlasou tak študujem za kaderníčku a tiež mám blog kde je rubrika venovana vlaskom :D http://earth-of-angels.blog.cz/rubrika/hair

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super tip!

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť