streda 2. augusta 2017

Dermacol: Beach Style ochranný sprej na vlasy

Vlasové trendy sa menia často, avšak niektoré hity zostávajú verné svojmu ročnému obdobiu. V lete sú veľmi vhodné nedbalé plážové vlny. Krásny a efektný účes s minimálnou námahou, no maximálnym efektom.
Ak ste podľahli aj čaru farbenia vlasov s presvetlenými pramienkami, máte vyhraté. O to viac vyniknú vlnky a celkový dojem účesu. Dosiahnuť nedbalé vlnky však nemusíte kulmou či žehličkou. Mohli by ste skončiť ako baránok, a to predsa nechcete. Navyše kulma so žehličkou by mohli poškodiť jemné vlasy. Veľmi vhodným pomocníkom je stylingový sprej Dermacol Beach Style, ktorý dodá vašim vlasom efekt plážových vĺn. 
Dermacol Beach Style stylingový ochranný sprej na vlasy

UV ochranný sprej na vlasy s morskou soľou dodá vašim vlasom efekt ležérnych plážových vĺn. Obsahuje epsomskú soľ, ktorá má hygroskopické vlastnosti, vďaka čomu udržuje mokrý vzhľad vlasov a prirodzené vlny. Vďaka UVA/UVB filtrom chráni vlasové vlákno pred slnečným žiarením.
Použitie: Počas aplikácie slaného spreja rukami upravte jednotlivé pramene tak, aby ste docielili maximálne prirodzený efekt. Následne použite fén s difuzérom a vlny jemne vysušte, čím sprej zafixujete do vlasov a celkový efekt vydrží dlhšie.
Dermacol Beach Style s morskou soľou má krásne balenie. Farba leta - tyrkysové more, presne v takom prevedení je aj tuba spreja, v ktorom sa ochranný stylingový prípravok nachádza. Zlaté a ružové doplnky či popisky krásne ladia a vynikajú na tyrkysovom pozadí. Sprej je inak priehľadný, vďaka čomu vidíte, koľko produktu ešte máte k dispozícii. Klasická pumpička je ideálna na aplikáciu. 
Stačí si len nastriekať do vlasov dostatočné množstvo na zvlhnutie vlasu a stylovať. Ja si klasicky obtáčam pramienky okolo prstov, alebo si vlasy vypnem do drdola, a potom už len rozpustím, ešte trošku presprejujem a nechám voľne uschnúť. Za pár minút dokážem vytvoriť krásny účes, ktorý pôsobí ledabolo, čiže aj keď mi nestojí každý vlas na svojom mieste, mám krásny účes, čo je fajn.
Plážové vlnky som si obľúbila, krásny účes na letné obdobie, skvelý aj keď vám vetrík zafúka do vlasov a postrapatí vás, nič to na vzhľade účesu nemení. Nedbalosť vĺn vytvorená raz - dva, bez zbytočného používania žehličky či kulmy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára