štvrtok 8. júna 2017

Nivea: zjemňujúci pleťový peeling

Chcete mať krásnu a reprezentatívnu pleť? Tak začnite s peelingom. Práve peeling je tým zázračným produktom, ktorý zbaví pleť odumretých látok. Navyše pleť krásne prečistí, rozžiari a zanechá ju krásne sviežu. Pleť je po aplikácii peelingu krásne prekrvená a pripravená prijímať výživné látky z ďalších produktov, určených na starostlivosť o našu pleť. Na trhu existuje množstvo druhov peelingov a je len na nás, ktorý si zvolíme. Každá pleť potrebuje niečo iné, ale každá pleť si zaslúži starostlivosť v podobe peelingu. Ja vám dnes predstavím Nivea zjemňujúci pleťový peeling, ktorý premení unavenú a sivú pleť na žiarivú a sviežu.
Nivea zjemňujúci pleťový peeling

Pokožku dôkladne čistí, vyhladzuje a zjemňuje. Peelingové guľôčky sú vyrobené z celulózy a nezaťažujú tak životné prostredie. Jemné zloženie s vitamínom E a aktívnou látkou Hydra IQ pleť hydratuje a udržuje ju v rovnováhe. Pokožka je na dotyk hodvábne jemná, hĺbkovo vyčistená a zvlhčená. Doprajte si dokonale čistú pleť: Nivea zjemňujúci pleťový peeling.

* dôkladne čistí a odstraňuje odumreté bunky pleti.
* vyhladzuje pokožku a zanecháva ju hodvábne jemnú a hydratovanú.
* guľôčky vyrobené z celulózy sú šetrné k životnému prostrediu.
* výživné zloženie s vitamínom E a aktívnou látkou Hydra IQ.
Nivea zjemňujúci pleťový peeling má veľmi jednoduché balenie. Klasická tuba s otváracím vrchnáčikom, na ktorom nesmie chýbať logo NIVEA. Veľmi sa mi páči matné bledomodré balenie, ktoré je jemne priehľadné, takže sem-tam vykúka na povrch peelingové zrniečko. 

Konzistencia peelingu je jemne gélová s obsahom peelingových zrniečok, ktoré sú väčšie a menšie - farebne rozlíšené na modré a biele. Peeling je mierne parfumovaný, príjemne vás prekvapí typická vôňa Nivea.
Peeling sa veľmi ľahko používa. Primerané množstvo aplikujeme na navlhčenú pleť a jemne ho masírujeme prstami po tvári. Následne zmyjeme. Peeling je veľmi jemný, vhodný aj na citlivú pleť. Aspoň tá moja si nesťažovala :) Pleť je po použití peelingu krásne rozjasnená, svieža, akoby dostala novú chuť do života.

2 komentáre:

  1. vyzerá veľmi dobre, myslím že ho vyskúšam :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Píling vyzera dobre od nivei som už davno nemala žiadny asi by som to mala napraviť teraz cez leto a pri mastnej pleti je to dobry pomocnik:)

    OdpovedaťOdstrániť