streda 13. mája 2015

Playboy: VIP Platinum

Ahojky!
Dnešný post som sa rozhodla zamerať trošku opačne orientovaným smerom a teda smerom k našim miovaným polovičkám - otcom, bratom, priateľom... je to podľa mňa skvelý typ na darček, ktorý poteší nielen ich, ale aj vás. Priznajme si to, nie každá pánska vôňa je lahodná aj naším jemným nežným vnemom, no práve táto limitovaná edícia sa vydarila, páči sa ako mne, tak aj mojej svokre. Takže sme obe spokojné, keď sa môj drahý navoňa,tak ako toon má rád čiže veľmi prehnane :)
Edícia Playboy VIP Platinum, elegantná a sofistikovaná vízia mužnosti, je určená tým najvyberanejším a nejsebajistejším mužom Playboy. Jej hlboko charizmatický, žiarivý podpis dokonale odráža uhladený štýl, príťažlivé čaro a sebavedomý postoj, ktorý ženy zbožňujú. Spája živú sviežosť s tmavou a intenzívnou zmyselnosťou.

Táto orientálna svieža vôňa sa otvára pôsobivým prívalom intenzívnej sviežosti chladivej energickej zmesi bergamotu, brezových a cédrových listov. Srdce dodáva čistý, žiarivý pocit s jasnými aquatickými nótami, ktoré sa spájajú so šťavnatým zeleným jablkom a akordom krehkých lístkov fialky. Nasleduje hlboko zmyselná stopa hrejivých nôt santalového dreva, dekadentnej pralinky a opojných tonka bôbov vytvárajúcich moderný, mužný zážitok, ktorý je jednoznačne neodolateľný.
Ako prvý by som vám rada rpedstavila sprchový gél 2 v 1, čiže je vhodný aj ako šampón. Priateľ máva tréningy 2x do týždňa + zápas v nedeľu, takže sprcháč kombinovaný so šampónom sa mu veľmi osvedčil a uprednostňuje práve tieto typy produktov.  Sprcháč krásne vonia, cítime ho aj po dvoch, či troch hodinách od sprchy. Naozaj nás príjemne prekvapila jeho výdrž, okrem toho samozrejme klasicky skvelo pení a splní si soju funkciu na výbornú.
Ako druhý  vám predstavím deodorant, ktorý neodmysliteľne patrí do radu produktov Playboy a ani táto limitka za ním nezaostáva. Neviem ako vás priateľ,ale ten môj sa vonia od hlavy po päty a myslím,že mu deodorant nevydržal ani týždeň. Ale dopomohli k tomu aj jeho spoluhráči,ktorý si sprej striedali jeden od druhého,nakoľko sa im veľmi zapáčil. VIP Platinum tak obstála aj v drsnej konkurencii cca 15 chlapov a to je už čo povedať!
A ako posledné som si nechala to najlepšie na záver :) Vôňu VIP Platinum od Playboy pre neho. Zloženie mánaprosto úžasné:
Hlava: bergamot, brezové listy, cédrové listy
Srdce: aquatické nóty, zelené jablko, lístky fialky
Základ: santalové drevo, pralinka, tonka boby
Playboy vôňa zostala z limitovanej edície najdlhšie na poličke môjho priateľa,nakoľko prvé dva produkty sa mu minuli nenormálne rýchlo. Flakónik je hranatý v tvare ploskačky z hrubšieho skla. Žiaľ nevydržal pád na dlaždice, alevôňu sme zachránili a preliali do plastovj nádobky z rozprašovačom. Takže môjho Playboy zajačika som si môžem vychutnávať aj naďalej. Oproti spreju je vôňa intenzívnejšia a aj výraznejšia, výdržou  tiež silnejšia, takže jej postačí naozaj malinké množstvo ako povedal aj môj priateľ, keď som si rypla,že nejako málo toho na seba strieka :) 

Čo sa týka kolekcie VIP Platinum, tá sa podľa mňa veľmi vydarila, nájdu si k nej cestičku ako mladšie ročníky tak aj páni, ktorí sú duchom večne mladý.

pondelok 4. mája 2015

Maybelline: riasenka Lash Sensational

Určite poznáte starú známu frázu "Možno sa taká narodila, možno je to Maybelline." Veď kto by ju nepoznal, všakže? Priznám sa, že veľmi neholdujem tejto značke dekoratívnej kozmetiky. Sama neviem prečo, no nikdy ma to k nej nejako extra neťahalo, mala som asi jeden lesk a jeden púder. Neboli zlé, to nie ale vždy som uprednostnila produkty iných značiek. Čo sa však týkalo špirál, tak tie sú u mňa TOP! Vždy som si pochvaľovala riasenky tejto značky a aj dnes to bude chválospev!
Riasenka má krásne jemne ružovo - metalické balenie doplnené o čierne popisy. Kombinácia ružovej a čiernej je pre mňa krásne nežná, ženská, ktorá zároveň dáva pocítiť svoju silu! Po otvorení a povytiahnutí kefky na svetlo sveta na vás žmurkne jemne zaoblená silikonová kefka s dvomi radmi kratších a dlhších štetiniek pre skvelé natočenie každej jednej riasy!
Riasenka Maybelline - Lash Sensational s efektom dlhých a plných rias dodá riasam výraznú dĺžku a objem nedrobí sa nezlepuje riasy. Riasy zahustí vďaka pomoci dvoch rôznych typov štetiniek. 
Už pri prvom použití riasenky som bola veľmi milo prekvapená, ba priam až nadšená. Riasenka krásne zachytila každú jednu moju riasu a krásne ju pozdvihla a natočila. Riasam dodala skôr na dĺžke, než na objeme. Ale to mi neprekáža, pretože pochybujem o tom, že existuje riasenka, ktorá by zároveň dodala dĺžku a aj objem. 
Pri líčení spodných rias som sa trošku umazala pod okom, ale časom som si našla nejaký ten správny ťah ako aj s veľkou kefkou pekne nalíčiť spodné riasy. Kefka je silikónová, čo mi plne vyhovuje, lepšie sa mi totiž líči s týmto typom kefiek.
Riasenka sa nedrolí, neopadáva a je výraznenej čiernej farby, takže dodá mojim nevýrazným riasam sýtu farbu. Čo sa týka odličovania, nemám čo by som vytkla, s kvalitným odličovačom ide všetko raz- dva dolu.