sobota 16. júna 2012

Bioderma Nodé Fluid šampón

Rada by som vám bližšie predstavila šampón na vlasy od spoločnosti Bioderma - Nodé Fluid, ktorý je vhodný na kažodenné použitie a je vhodný na všetky typy vlasov :) 
Tie moje patria k rýchlo sa mastniacim, takže si vlasy umývam denne alebo obdeň, keď viem, že sa nikam nechystám a chcem nechať pokožku hlavy trošku si vydýchnuť. 
Nedráždivý umývací základ Nodé Fluid je šetrný voči lipidom a účinne odstraňuje nečistoty, čím zabraňuje rýchlemu novému premasteniu vlasov. Obnovuje vlastnosti posiľňujúce vlasové vlákno - obaľuje ho, čím umožňuje ľahšiu úpravu a zväčšuje objem vlasov. Pri pravidelnom používaní Nodé Fluid udržiava rovnovážny stav vlasov.
Šampón Nodé Fluid možno používať tak často ako potrebujete, ja ho používam ako víkendový šampón, nahradila som ním obyčajný žihlavový šampón, na ktorý sa mi mimochodom veľmi podobá, až na to, že Nodé Fluid udrží moje vlasy v schopnom stave dva dni, pričom obyčajný žihlavový len jeden deň. K pokožke mojej hlavy je veľmi citlivý, vlasy sú na dotyk pevnejšíe a jemnejšie, nie je nutné použiť kondicionér, vlasy sa raz-dva  rozčešú.
Veľmi ma prekvapila konzistencia šampónu, ktorá je vodová a aj samotná farba šampónu je priezračná ako voda. Osobne mám rada krémovejšie či gélovitejšie zloženie šampónov. Po prvýkrát, keď som Nodé Fluid vyskúšala mi stiekol všetok šampón pomedzi prsty do odtoku. Pri ďalšej aplikácii som si už šampón aplikovala rovno na hlavu, aby som zabránila plytvaniu. Taktiež ma prekvapilo, že šampón len minimálne pení a ja mám radšej bohatú penu vo vlasoch, ktorú nechávam dve tri minútky pôsobiť. Veľmi ma však prekvapilo, aká špinavá voda tiekla z mojich vlasov :) Pri mizivom penení som čakala, že vlasy ani nezostanú umyté, ale opak bol pravdou :) 

PLUSY:
- krásne vonia po bylinkách,
- je šetrný a citlivý k pokožke hlavy, 
- nie je nutné použitie kondicionéru,
- vlasy vydržia v schopnom stave dva dni, čo je pre mňa úspech.

MÍNUSY:
- vodová konzistencia,
- nepenivosť.

Mínusy však nie sú prekážkami, ostatné vlastnosti šampónu ich pre mňa zatieňujú a navyše sa dá na ne zvyknúť.

Cena: 12,09  €,
Objem: 200 ml, predáva sa aj 400 ml.
Viac info o Nodé Fluid nájdete tu :)

4 komentáre:

  1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Práve rozmýšlam nad kúpou tohto šamponu, takže tvoja recenzia mi prišla vhod :) Tiež používam žihlavový šampon,ale už na druhý deň mám čudný pocit, takže si ich musím umývať každý deň ked chodím do školy, čo nieje práve najšetrnejšie k vlasom :/ Na kolký deň po umytí sa ti zamastili vlasy? Nemáš skusenosti aj s inými šamponmi od Biodermy? Prepáč, že ťa tu bombardujem otázkami, ale dakujem vopred velmi pekne za odpoved :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj kludne sa a pytaj :) Skusenosti s inymi samponmi od Biodermy nemam...co sa tyka vydrze tak 1,5-2 dni... takze tak ako mne vydrzi kazdy iny sampon do druheho dna poobedia...mam strasne jemne vlasy neviem ako ty...snazim sa si ich zbytocne nezatazovat inymi pripravkami,....vynimocne pouzivam penu do vlasov...davam si len olejcek na konceky niekedy uhladzujucu emulziu, sampony pouzivam spravidla priesvitne v nich je najmenej sajrajtu a zataze na moje vlasy

      Odstrániť
    2. Ďakujem veľmi pekne za odpoved :) Ja ich mám dosť suché a pri korienkoch sa mi mastia a nebaví ma si každý deň umývať vlasy :( je to aj nezdravé, tak neviem. skusim sa ešte popozerať aj po iných, lebo 1,5 a 2dni je dosť málo :/ Každopádne naozaj ti veľmi pekne dakujem :)

      Odstrániť